Finance Manager

Bodegraven Financieel / accountancy HBO/ WO
21 oktober 2024

Als Finance Manager bij onze opdrachtgever kun je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket. Je functioneert als financieel sparringpartner van de directie en het managementteam (MT) en geeft leiding aan een team van drie collega’s. Dit is een hands-on functie waarin je opereert op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen een snel groeiend productiebedrijf.

Een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden:

  • Eindverantwoordelijk voor de financiële afdeling (twee medewerkers), inclusief het opstellen van rapportages, de jaarrekening, fiscaliteit, cashflowbeheer, verzekeringen en de samenwerking met externe accountants;
  • Sparringpartner voor de directie en lid van het MT, waarbij je heldere signaleringen, analyses en rapportages presenteert. Je signaleert knelpunten tijdig en ziet kansen voor procesverbeteringen en optimalisatie;
  • Nauw betrokken bij toekomstige integraties en acquisities.

Naast deze verantwoordelijkheden vind je het leuk om nieuwe uitdagingen aan te pakken en heb je oog voor de verdere optimalisatie van financiële processen en de toekomstige groei van de organisatie.

Wat breng je mee?

Als Finance Manager beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen en leiderschapskwaliteiten. Je kunt effectief schakelen op verschillende niveaus en onderhoudt sterke relaties met stakeholders. Met een verbeteringsgerichte mentaliteit en het vermogen om kansen te herkennen, zet je uitdagingen om in concrete acties. Verder beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als accountant of controller;
  • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde AA- of RA-opleiding;
  • Beschikbaarheid van minimaal 32-40 uur per week.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een innovatieve producent van voedingsspecialiteiten en heeft zich sinds de oprichting in 1993 ontwikkeld tot marktleider binnen hun nichemarkt. Met een breed assortiment aan hoogwaardige producten bedienen zij zowel nationale als internationale klanten. De organisatie telt ongeveer 60 medewerkers die gezamenlijk werken aan verdere groei en professionalisering. Momenteel realiseert onze opdrachtgever een jaaromzet van circa 50 miljoen euro, met ambitieuze plannen voor verdere uitbreiding en mogelijke acquisities in de komende jaren.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een financieel gezonde en toekomstbestendige organisatie met een sterke naam in de markt. Deze functie biedt de kans om je verder te ontwikkelen tot eindverantwoordelijk financieel directeur binnen een groeiend productiebedrijf. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen €5.500 en €7.000 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
  • 8% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Flexibele thuiswerkmogelijkheden, met de voorkeur om regelmatig op kantoor aanwezig te zijn;
  • Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en word de Finance Manager die zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Informatie

Location Bodegraven
Branche Financieel / accountancy
Salaris € 5.500 - € 7.000,- bruto per maand
Benodigde opleiding HBO/ WO

Recruiter

Jorinca Eikelenboom
Jorinca

Solliciteer direct

Naam
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, png, jpg, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB.