(Junior) Executive Assistant (28 -40 uur)

Bodegraven Commercieel / verkoop MBO
8 oktober 2024

Ben jij een organisatietalent met oog voor detail? Denk je graag in oplossingen en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe (Junior) Executive Assistant!

Wat ga je doen?

Als (Junior) Executive Assistant ben jij de steun en toeverlaat van de Managing Director en draag je bij aan het soepel functioneren van onze klant, een dynamische en groeiende organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt, beheert de complexe agenda, ontvangt bezoekers en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bewaakt deadlines, houdt overzicht over actiepunten en staat dagelijks in contact met het management en collega’s binnen het bedrijf en de zusterbedrijven.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van e-mails, het bestellen van kantoorartikelen en het regelen van relatiegeschenken. Je neemt ook administratieve taken op je, zoals het archiveren van documenten. Organiseer jij graag evenementen? Mooi, want je mag je ook bezighouden met het plannen van vergaderingen, interne evenementen en zakenreizen!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte professional die niet snel van de wijs te brengen is. Je werkt graag zelfstandig maar vindt het ook fijn om met collega’s te sparren. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO/MBO+ opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pluspunt;
  • Organisatorisch talent en klantgerichtheid;
  • Een stressbestendige en flexibele houding.

Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar (meer uren zijn bespreekbaar).

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een uitdagende functie in een groeiend bedrijf met een informele, collegiale werksfeer. Geen dag is hetzelfde! Naast een marktconform salaris bieden zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkuren en -dagen worden in overleg bepaald, met flexibiliteit voor jouw persoonlijke voorkeuren. Het inwerktraject zal deels op een andere locatie plaatsvinden.

Voor wie ga je aan de slag?

Onze klant staat voor nieuwe elan in de foodbranche en heeft een sterke focus op duurzaamheid en samenwerking tussen hun moderne, gespecialiseerde locaties. Zij zijn de grootste leverancier van vega-, kip- en poeliersconcepten. Grote kans dat je hun producten al enorm vaak bent tegengekomen in jouw supermarkt.

Informatie

Location Bodegraven
Branche Commercieel / verkoop
Salaris € 2.500 - € 3.500 per maand
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Noa van Schajik

Solliciteer direct

Naam
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, png, jpg, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB.